• sportief

Sauna na een heerlijk uurtje sporten

De infrarood sauna is een uitstekend middel om je eens lekker te ontspannen en de stress van je af te laten vloeien. Een kort verblijf in de infrarood sauna ontspant je spieren en geeft je een relaxed gevoel.

De infrarood sauna verhoogt niet de temperatuur van de lucht, maar verwarmt in de eerste plaats je huid. In tegenstelling tot de klassieke Finse sauna heb je in de infrarood sauna dus niet dat beklemmende, verhitte gevoel. 

Daarnaast heeft deze infrarood sauna nog andere voordelen. Een verblijf in de infrarood sauna heeft tal van voordelen. Ten eerste gaan je spieren ontspannen en zal je lichaam tot rust komen.

Doordat de infraroodstralen inwerken op je huid gaat je huid zich kunnen zuiveren en worden afvalstoffen uit je lichaam afgevoerd. Op die manier ga je ook calorieën verbranden en je algemenen fysieke conditie verbeteren. Bovendien wordt door de warmte de bloeddoorstroming in je lichaam bevorderd, hetgeen gevolgen heeft op allerlei kwaaltjes. Zo zal een verbeterde bloeddoorstroming er voor zorgen dat je spierpijnen en gewrichtspijnen zullen verminderen. Door een algemeen gevoel van comfort en relaxatie zal ook eventuele hoofdpijn en stress geleidelijk verdwijnen. Hierdoor komt ook je geest tot rust en voel je je na een verblijf in de infrarood sauna als herboren.

Nieuws

 • Fitness/groepsles instructor

  Wij zijn per 1 januari om zoek naar een nieuwe collega! Fitness/groepsles ...

  Lees meer
 • TE HUUR

  17m2 bedrijfsruimte in een modern sportcentrum! Hulsterweg 80 Tegelen.  ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • BenFit

  BenFit gezonde leefstijl

  BenFit de beste manier om gezond op gewicht te komen...veel al vergoed door de zorgverzekeraar

  BenFit
 • Super gezellig

  Super gezellig sporten!

  Altijd gezelligheid voor jong en oud! Voor iedere leeftijd een geweldig aanbod van kidsdance tot seniorenfit

 • Gratis Week Sporten

  Gratis Week Sporten

  Body Movement in Tegelen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Week Sporten

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.