• sportief

Het uitdagende Squash-spel

Naast alle fitness, relax en afval technieken/mogelijkheden geeft Body Movement ook de mogelijkheid tot Squash en Soccer Squash. 

Squash

Bij Body Movement kunt u ook gebruik maken van onze uitstekende squashbaan. Iedereen met een onbeperkt abonnement kan zich hier naar hartelust uitleven. Onze instructors of receptiemedewerkers helpen u graag op weg. Natuurlijk verhuren wij ook squashrackets en kan men tegen zeer gunstige tarieven een eigen squashracket en/of squasballetje aanschaffen. Door niet-leden kan natuurlijk te allen tijde een losse baan gereseveerd worden.

Hier een korte beschrijving van het uitdagende squash-spel.

Soccer Squash

SoccerSquash is de nieuwe sensatie op het gebied van (voet-)balsporten! Deze snelgroeiende sport is ideaal voor spelers die  houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie. Kortom, alle leuke dingen die voetbal met zich meebrengt, behalve de overtredingen!

Wat is SoccerSquash?

SoccerSquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale SoccerSquash-bal op een standaard squashbaan. Bij SoccerSquash is het de bedoeling dat je de bal via de muur zodanig schiet dat deze voor je tegenstander moeilijk te retourneren is. De bal mag maximaal één keer stuiteren en je mag de bal maximaal drie keer raken. Je mag de bal dus ook direct terugspelen en "uit de lucht" nemen waarmee je het spel aanzienlijk versnelt en je tegenstander onder druk zet. Je mag de bal met alles behalve je armen en handen raken, gebeurt dit wel dan is het punt voor de tegenstander.

Nieuws

 • Aangepaste openingstijden tijdens Vastelaovend

  I.v.m. Vastelaovend zijn wij van zaterdag 10 t/m dinsdag 13 februari GESLOTEN...

  Lees meer
 • Lose Weight in 8

  Wil jij ook weer slanker worden in 2018?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Super gezellig

  Super gezellig sporten!

  Altijd gezelligheid voor jong en oud! Voor iedere leeftijd een geweldig aanbod van kidsdance tot seniorenfit

 • Gratis Week Sporten

  Gratis Week Sporten

  Body Movement in Tegelen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Week Sporten

  Lees meer