top of page

ma 25 mrt

|

Body Movement

4 of 8 weken kado

Droom je van een gezondere levensstijl? Bij ons is de eerste stap altijd gratis. Maar wacht, er is meer! Ontdek onze exclusieve aanbieding waarbij je niet alleen een aantal weken sporten kado kan krijgen, maar ook een fantastische sporttas. Hoe langer je komt sporten, hoe meer je ontvangt!

Registratie is afgesloten
Andere acties bekijken
4 of 8 weken kado
4 of 8 weken kado

Tijd en locatie

25 mrt 2024, 00:00 – 15 apr 2024, 00:00

Body Movement, Hulsterweg 80, 5931 JH Tegelen, Nederland

Over het evenement

Laat ons je fitnesservaring beginnen met een gratis intake, waarbij onze deskundige trainers jouw doelen en behoeften bespreken om een programma op maat voor jou te ontwerpen.

Maar dat is nog niet alles. Kies je voor een lidmaatschap van maximaal 8 weken, dan ontvang je niet alleen onze uitstekende begeleiding, maar ook een hoogwaardige sporttas, helemaal gratis!

Besluit je je aan ons te binden voor minimaal 52 weken, dan belonen we jouw toewijding met een sporttas én 4 weken sporten kado. Dat betekent meer tijd om aan jezelf te werken, zonder extra kosten.

Maar wacht, het wordt nog beter. Voor degenen die voor een lidmaatschap  van minimaal 78 weken kiezen, hebben we een ultieme beloning. Naast de  sporttas en de 4 weken sporten kado, krijg je nog eens 4 extra weken  erbij, waardoor je in totaal 8 weken lang kosteloos extra kunt trainen!

Deel deze actie

bottom of page