doktersbezoek

Gezondheidscheck; De APK voor jezelf

Wat is nu eigenlijk een Gezondheidscheck?

Een Gezondheidscheck (ook bekend als Preventief Medisch Onderzoek / PMO) is een medisch onderzoek of een test bij mensen die geen klachten hebben. Je laat je gezondheid onderzoeken zonder verwijzing van een arts of uitnodiging van de overheid. Het doel van een Gezondheidscheck is vroeg ontdekken of je een ziekte hebt of krijgt. Of kenmerken die de kans op ziekte vergroten. Die kenmerken heten risicofactoren. Vroeg betekent: voordat je klachten hebt.

Wat zegt een Gezondheidscheck?

- Er is onderzoek dat aantoont dat je een ziekte hebt of krijgt.

- Er is ook onderzoek dat niet de ziekte zelf aantoont, maar aangeeft of je persoonlijke kenmerken (risicofactoren) hebt die het risico vergroten om een bepaalde ziekte te krijgen.

 

Je kunt bij Body Movement terecht voor een Gezondheidscheck. Deze worden uitgevoerd door gediplomeerde Gezondheidscoaches -met als specialisatie Gewichtsconsulent, Personal Coach en Leefstijlcoach-.

 

Wat houdt dit in?
Ieder lichaam heeft te lijden aan stress, toxines (fijnstof, pesticide) 
of minder gezond eten en drinken.  Dit lijdt meestal niet direct tot ernstige klachten. Gelukkig heeft het lichaam een goed zelf helend vermogen. Maar wanneer dit te lang duurt komen er klachten.

Vaak eerst kleinere klachten zoals vermoeidheid, verkouden, prikkelbaar of minder goed slapen. Negeren we deze signalen van ons lichaam dan staat de deur open voor ernstige ziektes. Het is belangrijk dit voor te blijven. Iedereen heeft een ander lichaam en is met andere toxines en stressfactoren in contact geweest. Het is daarom belangrijk te weten wat de status is van jouw lichaam! Welke gevaren loop je wanneer je op deze manier doorleeft en wat kun jij heel concreet doen om de risico’s op ziektes te verkleinen?

 

Hoe werkt deze scan?

Je krijgt een gesprek en daarnaast wordt je lichaam op 200 punten gescand. Voor dit laatste gebruiken we zeer moderne apparatuur. Volgens de leverancier geeft deze een nauwkeurigheid van 90%. Bij geconstateerde problemen adviseren we contact op te nemen bij een specialist. Het is een zeer moderne manier voor een gezondheidscheck. Voor wetenschappelijk bewijs kijk op https://stichtinggezondheid.nl/biometrie-wetenschappelijk-bewijs/

 

Binnen een paar minuten wordt je lichaam op 200 punten gecontroleerd! 

 

Voordeel:

Geen bloedtest

Geen urinetest

Vitaliteitsscan op 200 punten

GZC E49.png
Lachende dokter zit achter bureau
PAARSE VLINDER TRANSPARANT.png
3D-Scans

Dat lijkt me wel wat!

Vertel me meer

Stel je vraag

Voorwaarden

- Alleen de eerste 29 aanmeldingen kunnen gebruik maken van deze actie

- Inschrijven kan t/m zondag 14 november 2021

- Je dient minimaal 2x per week te komen trainen op de Milon Cirkel Premium of op de reguliere fitnessapparatuur of deel te nemen aan de groepslessen.

- Een begin- , tussentijdse- en eindmeting zijn verplicht. 
- De eerste 2 periodes betaal je € 29,99 per 4 weken. Daarna geldt het reguliere tarief. Toch niet helemaal wat je zoekt en heb je voldaan aan het aantal trainingen per week en de metingen? Dan kun je de aanmelding voor de overige periodes kosteloos annuleren

- Je kunt ook onbeperkt gebruik maken van de reguliere fitness, groepslessen en squash

- Kosteloze persoonlijke trainingsschema's voor de Milon Cirkel en reguliere fitness

- Wees er snel bij. Bij het bereiken van het maximum aantal aanmeldingen stopt de actie direct. Let op; Je mag de afgelopen 6 maanden geen lid van BM zijn geweest

- Wijzigingen te allen tijde voorbehouden
 

365-dagen-per-jaar.png