WHATSAPP_C.png
MAIL_C.png
TELEFOON_C.png

Buitengewoon Sporten

Online-reserveren.png
APP STORE LOGO.png
PLAY STORE LOGO.png

N.B. Reserveren voor binnen sporten kan vanaf maandag 29 juni

We hebben ongelooflijk leuk nieuws! Vanaf maandag 25 mei gaan we van start met BUITENGEWOON SPORTEN. Dat zijn groepslessen, maar ook circuittrainingen met halters, dumbells, ballen, TRX, Ropes, Crosstrainers, Assault Bikes, etc. De trainingen zullen dagelijks gegeven worden op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur.  Op zaterdag is er een circuittraining van 9.00 tot 12.00 uur. Natuurlijk houden we sterk in de gaten of we deze tijden voldoen of dat we ze dienen uit te breiden of wellicht aan te passen.

 

Conform de richtlijnen vanuit de overheid en onze branche-organisatie -NL ACTIEF- is vooraf reserveren verplicht en VOL = VOL. Reserveren kan via bovenstaande knop ('online reserveren') of via de APP van Dewi-online. Te vinden in de Play- of App-Store (of via bovenstaande knoppen).

Uiteraard wordt het advies van de RIVM op alle vlakken uitgevoerd en gecontroleerd door de betrokken instructors. Voor de volledigheid kun je op het icoontje van NL Actief klikken voor de richtlijnen en op het icoontje 'spelregels' voor de protocollen welke binnen Body Movement gelden.

LOGO NL ACTIEF.png
SPELREGELS.png

Contactgegevens

Hulsterweg 80

5931 JH  TEGELEN

077 - 374 06 44

info@bodymovement.nl

www.bodymovement.nl

 

Direct contact

WIJZIGING OPENINGSTIJDEN.png

© 2020 Body Movement.

Webmasters: Dave Dammertz / Jenson van Geel