Riet aan zee

Fitherstel

Klik op de knop

Klik op de knop

Meer weten

Sportles op grasveld

www.fitherstel.nl – herstel je fitheid in slechts 10 weken

 

Het is tijd om in actie te komen!

Heb jij het afgelopen jaar ook zo’n moeite gehad om actief te blijven? Ben je sneller vermoeid, zit je minder goed in je vel of ben je misschien wat kilo’s aangekomen?

 

Je bent zeker niet de enige! Net als bij jou is de gezondheid van veel mensen het afgelopen jaar behoorlijk afgenomen. Tijd om hier verandering in te brengen! Op de website fitherstel.nl vind je alle informatie.

 

Body Movement is geselecteerd als fitnesslocatie voor het programma van Fitherstel.nl.

 

Investeren in je gezondheid

Onze missie is om jou weer in beweging te krijgen. Het Fitherstel programma is speciaal ontwikkeld om jou te laten ervaren hoe snel jij je weer veel fitter kunt voelen en om jouw gezondheid een flinke boost te geven.

 

We beginnen met het in kaart brengen van jouw huidige fitheid aan de hand van enkele testen. Op basis hiervan maken we een persoonlijk plan waar je 10 weken lang onder goede begeleiding mee aan de slag gaat. Aan het eind van

deze 10 weken brengen we opnieuw jouw fitheid in kaart en laten we jou versteld staan over hoe snel je vooruit bent gegaan!

 

Het belang van beweging

Om je fit te voelen en je lichaam gezond te houden heb je beweging nodig. Door wekelijks genoeg te bewegen werk je aan je gezondheid. Niet alleen op fysiek gebied, maar ook mentaal en emotioneel. Hierdoor sta je sterker en energieker in het leven en verklein je jouw kans op gezondheidsproblemen, zoals obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten en COPD.

 

Voldoende beweging zorgt onder andere voor:

- Een sterker immuunsysteem

- Het voorkomen van overgewicht

- Meer longcapaciteit

- Verbeterde bloedcirculatie

- Meer energie en een betere conditie

- Sterkere spieren

- Een soepel lichaam

- Minder stress