Tijdens deze trainingen train je op kracht en snelheid op motiverende muziek in groepsverband. Een deel van de les zul je bokshandschoenen dragen en je verder ontwikkelen in leuke, snelle en krachtige bokscombinaties terwijl het andere deel zal bestaan uit kracht-, conditie en stabilisatie oefeningen als voorbereiding op het boksen.

  Boxercise
  Boxercise
  IMG_2935.jpg
  Shake

  Dynamische manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven en calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-rug en schouderspieren. Shake doe je met een buis gevuld met grit dan te van de ene kant naar de andere kant beweegt. 

  Shake
  BBB

   Het accent van deze les ligt op de 3 B’s, namelijk de buik, billen en benen. Het eerste aerobic gedeelte is goed voor de conditie en de verbranding. Het 2e deel van de les wordt er gewerkt aan het versterken van de Been, Bil en Buikspieren. Dit resulteert in een strakker lichaam. 

  BBB
  Kids Dance

  Kids Dance Mini is een opzwepende les voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. En Streetdance voor kinderen van 9 t/m 14 jaar! Hippe, opzwepende muziek en vette moves. Ontzettend leuk en uitdagend. Probeer maar eens om stil te blijven zitten.

  Streetdance

  Bij Spinning wordt onder insprerende leiding 45 minuten klassikaal gefietst. Met het interval-programma kunt u indoor-fietsen, gezamenlijk, maar op uw eigen niveau. Op onze spinningfietsen van het topmerk Technogym heeft u het gevoel dat u door de bergen fietst, maar dan gewoon lekker binnen.

  Spinning
  Spinning

  Zumba is simpelweg swingen op Latijns-Amerikaanse muziek. Diverse  dansstijlen als Salsa, Samba, Merenque, Calypso komen aan bod en doen de heupen swingen. Een ontzettend leuke les voor iedereen die echt houdt van dansen. 

  Zumba
  Zumba 
  Pilates

  Pilates is een combinatie van spierverstevigende oefeningen voor boven- en onderlichaam. De ideale training voor iedereen die een strakker en steviger lichaam wil. Het is een volledige work out, toegankelijk voor alle leeftijden.

  Pilates
  Vitaal 55+

  Senior-Fit is een gecombineerde groepsles van oefeningen in de zaal en fitness, speciaal voor de oudere jongeren onder ons. Een veilige en verantwoorde groepsles onder deskundige leiding. Sport en gezelligheid gaan in deze lessen altijd hand in hand.

  Vitaal 55+
  Studio Fitness
  Buikspierkwartier

  Het buikspierkwartier is een schema van 15 minuten waarin je jouw buikspieren traint. Er komen hierbij verschillende oefeningen aan bod die perfect zijn voor het trainen van je buikspieren. 

  Buikspierkwartier
  Body Fit

  BodyFit is een gemakkelijk te volgen groepsles, waarin diverse lesvormen worden gecombineerd tot een prettig en goed te volgen geheel. Een erg goede work out als je wilt werken aan romp- en houdingsspieren, alsmede aan je conditie.

  Body Fit
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

  Hiit training is een korte pittige en effectieve les waar je kracht en cardiovasculaire training combineert om het maximale resultaat te behalen. Springen, burpees, squats, noem het maar op. Voor de echte durfals!

  HIIT
  HIIT

  Geen moeilijke choreografieën, maar een uur lang flink er tegenaan en lekker zweten. Er wordt gebruik gemaakt van dumbells, halterstangen, elastieken, steps, etc. Een cominatieles van spierversterkende oefeningen en konditie.

  Total Body 
  Total Body
  Jeugd-Fitness

  Voor jongeren is fitness een ideale sport, het zorgt o.a. voor minder overgewicht, sterkere botten en meer zelfvertrouwen. Aangezien het lichaam op jonge leeftijd volop in ontwikkeling is, is het juist uitvoeren van verschillende oefeningen extra belangrijk voor een veilig en verantwoorde training. 

  Jeugd-Fitness

  -als je liever even thuis blijft-

  Streetdance kids