Zonder verplichting

TELEFOON_C.png
WHATSAPP_C.png
MAIL_C.png

Body Movement heeft vanaf 6 t/m 30 april weer iets unieks. Je kunt als gewaardeerd Milon Cirkel Premium-lid iemand een GRATIS 10-Strippenkaart kado doen. Diegene kan dan 10 keer komen sporten op onze waanzinnige Milon Cirkel Premium. En dan natuurlijk zelf ervaren hoe prettig de persoonsgebonden trainingen zijn op de Cirkel. En dit zonder enige verplichting! En misschien vind je op deze manier ook nog een nieuw trainingsmaatje. Maar dat is natuurlijk niet alles! Hieronder staan de simpele voorwaarden voor deze fantastische actie. En je kunt natuurlijk met al je vragen bij ons terecht. We helpen je graag!

Voorwaarden:

· De deelnemer sport minimaal 2x per week op de Milon Cirkel Premium

· De huisregels van Body Movement gelden altijd

· De deelnemer kan sporten tijdens de full-service uren van Body Movement

· De deelnemers kunnen van 6 t/m 30 april 2020 starten met deze actie

· Bij een eventuele inschrijving van de deelnemer als direct lid van BM, krijgt deze 4 weken extra sporten en een gratis sporttas cadeau bij een 52 of 78-weken overeenkomst. Bij een overeenkomst vanaf 8 weken verkrijgt het nieuwe lid een gratis sporttas.

· De eventuele aanbrenger van het nieuwe lid verkrijgt bij inschrijving van het nieuwe lid een gratis sporttas en € 10,- gratis bartegoed

· Bij gebruik van de Milon Cirkel Premium betaalt de deelnemer € 5,- borg voor de Milon-pas. Bij inlevering wordt deze uiteraard gerestitueerd.

· Minimaal 18 jaar / Wijzigingen te allen tijde voorbehouden

Contactgegevens

Hulsterweg 80

5931 JH  TEGELEN

077 - 374 06 44

info@bodymovement.nl

www.bodymovement.nl

 

Direct contact

WIJZIGING OPENINGSTIJDEN.png

© 2020 Body Movement.

Webmasters: Dave Dammertz / Jenson van Geel