# Milon voor € 29,99

Werk, gezin, sociale verplichtingen…we hebben het allemaal erg druk.

Dus ondanks dat we weten dat bewegen een must is, komt het er niet altijd van. Sporten moet leuk zijn en vooral niet te veel tijd kosten, dat begrijpen wij bij Body Movement maar al te goed! Vind jij dat ook? Kom dan bij ons sporten, word fitter en gezonder door gewoon lekker te bewegen.

 

Wij als Body Movement willen iedereen laten kennismaken met een sportieve, maar vooral plezierige levenswijze. En Een fantastische manier om dit te combineren is volgens onze tevreden leden de 'Milon Cirkel Premium'. Daarom bieden wij de eerste 29 nieuwe sportievelingen de 'Milon Cirkel Premium' aan  voor maar € 29,99 gedurende de eerste 2 periodes. 

 

En helemaal zonder risico! Ben je toch niet tevreden en heb je wel aan de simpele voorwaarden voldaan, zit je nergens aan vast! Nemen we (wel met een traantje...) gewoon afscheid van elkaar. Maar let op; we zullen er alles aan doen om je verwachtingen te overtreffen! Je op weg te helpen naar je eigen doelstellingen, je een plezierige leefstijl aan te leren in een prachtig en gezellig sportcentrum. 

Wij zijn er klaar voor, maar durf jij het aan?

Het is het goed te weten dat je op de Milon Cirkel een complete work-out doet voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. In een afwisselende work-out op volautomatische toestellen train je je spieren en conditie op een veilige zeer effectieve manier. Je traint wanneer je wilt en bent 35 minuten later weer klaar. Slechts 2 trainingen per week zijn voldoende.

De Milon Cirkel is een complete training – zowel spierkracht al conditie

In de Milon Cirkel train je de zes grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. Op de spierversterkende toestellen train je steeds 1 minuut. Op de cardiotoestellen train je 4 minuten. De wisseltijd is steeds 30 seconden. Je training is dus lekker afwisselend en zeer compleet.

De Milon Cirkel – in slechts 35 minuten zeer effectief

Kan je in slechts 35 minuten hard genoeg trainen? Absoluut! We durven zelfs te stellen dat een training op de Milon Cirkel effectiever is dan op traditionele toestellen.

Waarom? Door de korte wisseltijden blijft je hartslag hoog en ben je dus continue je uithoudingsvermogen aan het trainen en door de verhoogde weerstand in de neergaande trainingsfase is iedere beweging tot wel 30% effectiever dan traditionele spiertraining met gewichten.

PAARSE VLINDER TRANSPARANT.png

Ja, graag!

gym

Dat lijkt me wel wat!

Meer info

Stel je vraag

Milon Uitleg

Voorwaarden

- Alleen de eerste 29 aanmeldingen kunnen gebruik maken van deze actie

- Inschrijven kan tot 18 oktober 2021

- Je dient minimaal 2x per week te komen trainen op de Milon Cirkel Premium

- Een begin- , tussentijdse- en eindmeting zijn verplicht. 
- De eerste 2 periodes betaal je € 29,99 per 4 weken. Daarna geldt het reguliere tarief.  Toch niet helemaal wat je zoekt en heb je voldaan aan het aantal trainingen per week en de metingen? Dan kun je de aanmelding voor de overige periodes kosteloos annuleren

- Je kunt ook onbeperkt gebruik maken van de reguliere fitness, groepslessen en squash

- Kosteloze persoonlijke trainingsschema's voor de Milon Cirkel en reguliere fitness

- Wees er snel bij. Bij het bereiken van het maximum aantal aanmeldingen stopt de actie direct. Let op; Je mag de afgelopen 6 maanden geen lid van BM zijn geweest

- Wijzigingen te allen tijde voorbehouden
 

365-dagen-per-jaar.png