• Milon 2

Milon Cirkel

Start met 1 WEEK GRATIS Milon!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen die meestal in een cirkel geplaatst worden. Samen met een trainer stel je eenmalig alle toestellen in. Jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren worden vervolgens bewaard op een chipkaart. Door de chipkaart is er geen ruimte meer voor foutief sporten: je zitpositie en gewicht worden altijd automatisch gesynchroniseerd met jouw chipkaart. Je traint 100% veilig!

1 x in de 5 dagen 35 minuten trainen

Een volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Omdat de 6 spieroefeningen maar 1 minuut duren, en de conditieoefeningen slechts 4 minuten van je tijd in beslag nemen, wordt het sporten met de Milon Cirkel nooit saai. Fitness is nog nooit zo leuk geweest! 1 x per 5 dagen met de Milon Cirkel trainen is ruimschoots voldoende voor een zeer goed resultaat!

Vanaf de eerste training merk je al verschil!

Met de Milon Cirkel kan je dus heel veilig en leuk trainen. Maar word je er ook fitter en slanker door? Zonder twijfel! Door de speciale persoonlijke trainingsmethode train je zeer efficiënt.          In slechts één training in de 5 dagen verhoog je jouw stofwisseling aanzienlijk. 

Sneller resultaat bereiken

Je valt af als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Bij reguliere fitness verbruik je voornamelijk energie tijdens het sporten. Waarbij na één uur na de training de stofwisseling nog maar 50% verhoogd is. Je zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen!

15 x langere vetverbranding

Trainen met de Milon Cirkel zorgt ervoor dat je lichaam zich aan de specifieke krachtuithoudingstraining aanpast. Hierdoor verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dat betekent dat je 15 maal langer vet verbrandt!

Zeer geschikt om samen te doen!

Een centrale zuil geeft het trainingstempo aan. Je traint één minuut en wisselt daarna in 30      seconden tijd om van toestel. Iedereen traint op hetzelfde tempo, ieder op zijn eigen niveau.   Als je eenmaal in het cirkelsysteem zit hoef je dus nooit meer te wachten op een toestel dat vrij komt. Als je samen met iemand anders traint, betekent dit je samen door de gehele cirkel schuift. Heel gezellig!

Dus, waarom de Milon Cirkel?

Sneller: De hele workout duurt slechts 35 minuten. We helpen leden effectiever te trainen, wat betekent dat 6 trainingen per maand genoeg is voor resultaat!

Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd en dat zorgt voor motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat!

Alle machines passen zich in een fractie van een seconde aan, aan de individuele gebruiker. Jouw persoonlijke polsband is jouw personal trainer. Geen ingewikkelde trainingsschema’s en geen manuele aanpassingen van toestellen! 

Gevarieerd: Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op de cardio toestellen. Geen tijd om je te vervelen dus. Voor je het weet kan je al doorschuiven naar het volgende toestel!

Doordat de toestellen zich persoonlijk instellen op jouw lichaam en rekening houden met eventuele blessures train je altijd veilig. Altijd de optimale gewichten en bewegingsuitslag. Er is altijd ‘n coach aanwezig om je te begeleiden!

 

Nieuws

 • Spinning

  Vanaf maandag 20 mei a.s. 20.30 uur weer spinning  O.l.v. Dominique,&...

  Lees meer
 • Train, share & win!

  Train op de stairmaster | Maak een selfie | Post op je social media | c...

  Lees meer
Meer nieuws
 • BenFit

  BenFit gezonde leefstijl

  BenFit de beste manier om gezond op gewicht te komen...veel al vergoed door de zorgverzekeraar

  BenFit
 • Super gezellig

  Super gezellig sporten!

  Altijd gezelligheid voor jong en oud! Voor iedere leeftijd een geweldig aanbod van kidsdance tot seniorenfit

 • Gratis Week Sporten

  Gratis Week Sporten

  Body Movement in Tegelen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Week Sporten

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.