# Milon (en de rest...) voor € 29,99

We zijn je als gewaardeerd oud-lid van Body Movement natuurlijk nog niet vergeten! We vinden het jammer dat we je niet meer in ons sportcentrum mogen begroeten en daar willen we graag verandering in brengen!

 

Natuurlijk, werk, gezin, sociale verplichtingen…we hebben het allemaal erg druk.

Dus ondanks dat we weten dat bewegen een must is, komt het er niet altijd van. Sporten moet leuk zijn en vooral niet te veel tijd kosten, dat begrijpen wij bij Body Movement maar al te goed! Vind jij dat ook? Kom dan bij weer ons sporten, word fitter en gezonder door gewoon lekker te bewegen.

Wij als Body Movement willen je graag weer opnieuw laten kennismaken met een sportieve, maar vooral plezierige levenswijze. Een fantastische manier om dit te combineren is volgens onze tevreden leden de 'Milon Cirkel Premium'. Je traint wanneer je wilt en bent 35 minuten later weer klaar. Slechts 2 trainingen per week zijn genoeg!

 

Maar natuurlijk kun je ook gewoon weer gebruik maken van onze nieuwe fitness-apparatuur, de GYM, de groepslessen, Math's GYM, etc. Jouw eigen keuze!

Daarom bieden wij de eerste 29 'Terug-Van Weg-Geweest-Sporters' de 'Milon Cirkel Premium' (en de rest...) aan  voor maar € 29,99 gedurende de eerste 2 periodes. 

 

En helemaal zonder risico! Ben je toch niet tevreden en heb je wel aan de simpele voorwaarden voldaan, zit je nergens aan vast! Nemen we (wel met een traantje...) gewoon afscheid van elkaar. Maar let op; we zullen er alles aan doen om je verwachtingen te overtreffen! Je op weg te helpen naar je eigen doelstellingen, je een plezierige leefstijl aan te leren in ons prachtige en gezellige sportcentrum. 

Wij zijn er helemaal klaar voor, maar durf jij het aan?

En Body Movement is 365 dagen per jaar geopend en dat al vanaf 06.00 uur tot 22.00 en en in het weekend van 06.00 tot 18.00 uur!

Sneak Peek...

PT5.jpeg

Welkom terug?!

PAARSE VLINDER TRANSPARANT.png
gym

Dat lijkt me wel wat!

Meer info

Stel je vraag

Milon Uitleg

Voorwaarden

- Alleen de eerste 29 aanmeldingen kunnen gebruik maken van deze actie

- Inschrijven kan t/m zondag 14 november 2021

- Je dient minimaal 2x per week te komen trainen op de Milon Cirkel Premium of op de reguliere fitnessapparatuur of deel te nemen aan de groepslessen.

- Een begin- , tussentijdse- en eindmeting zijn verplicht. 
- De eerste 2 periodes betaal je € 29,99 per 4 weken. Daarna geldt het reguliere tarief. Toch niet helemaal wat je zoekt en heb je voldaan aan het aantal trainingen per week en de metingen? Dan kun je de aanmelding voor de overige periodes kosteloos annuleren

- Je kunt ook onbeperkt gebruik maken van de reguliere fitness, groepslessen en squash

- Kosteloze persoonlijke trainingsschema's voor de Milon Cirkel en reguliere fitness

- Wees er snel bij. Bij het bereiken van het maximum aantal aanmeldingen stopt de actie direct. Let op; Je mag de afgelopen 6 maanden geen lid van BM zijn geweest

- Wijzigingen te allen tijde voorbehouden
 

365-dagen-per-jaar.png