Zomerrooster 2020 (N.B. t/m 30 augustus)

Het zomerrooster van Body Movement loopt dit jaar t/m zondag 30 augustus. Zoals beloofd is er dit jaar geen zomersluiting. Iedereen die onderstaande aanvraag heeft ingevuld en voldoet aan de voorwaarden kan elke dag gewoon terecht bij Body Movement. Gedurende deze periode kan men kosteloos gebruik maken van onze Self-Service uren. I.v.m. de wettelijke aansprakelijkheid kan dit vanaf 18 jaar. Op deze manier is gelijk duidelijk wanneer we geopend zijn, op welke tijden er medewerkers van Body Movement aanwezig zijn en welke groepslessen er zijn. Op deze manier hebben we gelijk een frisse start, zonder opstartproblemen! 

Self-Service-Light

Vanaf maandag 31 augustus zullen de openingstijden op basis van Full-Service gewijzigd worden. Doordeweeks zal er tussen 12.00 en 15.00 uur alleen Self-Service -Light- zijn. Iedereen kan dan in die tijd buiten aan de deur inloggen. De aanpassingen in het systeem gaan automatisch, jullie hoeven geen actie hiervoor te ondernemen. Medewerkers van Body Movement zullen dan meestentijds aanwezig zijn, maar druk met andere werkzaamheden. De bar / balie zal dan ook in die tijd gesloten zijn.

 

Hetzelfde geldt in de weekenden. Er zal dan tussen 09.00 en 12.00 uur iemand van Body Movement aanwezig zijn. Er kan natuurlijk wel gewoon worden gesport tot 13.30 uur via Self-Service -Light-. Aangezien het een automatisch gegenereerd systeem is, kan er geen gebruik worden gemaakt van dit systeem als er nog openstaande posten zijn. Zorg dus a.u.b. altijd voor tijdige betaling van je abonnementsgelden.

 

Voor iedereen die Self-Service heeft, verandert er natuurlijk niets. Jullie kunnen nog steeds om elke dag om 6.00 uur naar binnen (en in de weekenden tot 18.00 uur!)

t/m 30 augustus

vanaf 31 augustus

Contactgegevens

Hulsterweg 80

5931 JH  TEGELEN

077 - 374 06 44

info@bodymovement.nl

www.bodymovement.nl

 

Direct contact

WIJZIGING OPENINGSTIJDEN.png

© 2020 Body Movement.

Webmasters: Dave Dammertz / Jenson van Geel