Aanvragen kan vanaf 18 jaar i.v.m. de wettelijke aansprakelijkheid.

 

Voor de volledigheid volgt hieronder de werkwijze om bij Body Movement binnen te komen tijdens genoemde Self-Service uren op het moment dat er nog geen collega’s van Body Movement aanwezig zijn. 
 
-Alarm: Vanaf 06.00 uur (Dus niet eerder!) wordt het alarm automatisch uitgeschakeld en kun je via de paslezer het pand betreden. Een kwartier voor sluitingstijd gaan de tv’s en muziek uit. Ga vanaf dat moment a.u.b. rustig naar buiten, want vanaf 22.00 uur  doordeweeks (m.u.v. vrijdag 21.00 uur) en 18.00 uur in de weekenden wordt het alarm automatisch ingeschakeld en kun je niet meer naar buiten! Neem dus geen risico en verlaat a.u.b. tijdig het pand

 

-Binnenkomen: Op de deur zit aan de linkerzijde een paslezer en een camera. Je kunt je pas door de paslezer halen en de deur zal automatisch van het slot gaan. Zorg dat je te allen tijde de deur goed achter je sluit. Dit voor je eigen en onze veiligheid, zodat er geen ongewenste bezoekers binnen kunnen komen.  

 

-Lichten en muziek: De lichten en muziek zijn allemaal automatisch geschakeld. Deze zijn dan ook al aan op het moment dat je binnenkomt. -Sporten    : Ga gewoon lekker je gang, doe je ding, maar bedenk dat de huisregels ook gelden buiten reguliere openingstijden. Gedraag je respectvol naar andere sporters, ruim alles weer netjes op en heb plezier!

 

-Naar buiten: Op de rechter-buitendeur zit een rode knop. Hier kun je op drukken en met 1,5 seconde vertraging kun je de deur openen. Check a.u.b. of de deur daarna weer goed in het slot valt. Wederom voor je eigen en onze veiligheid! 

 

Conform de ingevulde voorwaarden dient iedereen die gebruik maakt van de Self-Service uren zich middels de EIGEN ledenpas toegang te verschaffen. Er mag NIEMAND zonder ledenpas naar binnen en je mag ook NIEMAND ANDERS binnenlaten. Dit leidt per direct en onherroepelijk tot uitsluiting van deelname aan de Self-Service uren.

 

In het geval van calamiteiten is het essentieel om eventuele hulpverleners direct op de hoogte te kunnen brengen van het aantal bezoekers in het pand. Dagelijks zullen we de camerabeelden bekijken om te zien of iedereen zich aan de regels houdt. Bedenk dat dit ook voor je eigen veiligheid is! In ditzelfde kader kan er geen gebruik worden gemaakt van de sauna’s tijdens de Self-Service uren.  
 
Er is een rode wand met daarop een noodknop, AED-apparaat en veiligheidskoorden. Dit is niet vrijblijvend en alleen bedoeld voor noodsituaties. Misbruik kost € 100,- per overtreding en leidt direct tot uitsluiting van de Self-Service uren 
 
Het is een werk in uitvoering en spreek ons a.u.b. aan op eventuele verbeterpunten, want wij streven immers altijd naar beter! Neem echter ook je eigen verantwoording  voor ons sportcentrum en de veiligheid van jezelf en je medesporters. 
 
Laten we er samen iets moois van maken! 

Contactgegevens

Hulsterweg 80

5931 JH  TEGELEN

077 - 374 06 44

info@bodymovement.nl

www.bodymovement.nl

 

Direct contact

WIJZIGING OPENINGSTIJDEN.png

© 2020 Body Movement.

Webmasters: Dave Dammertz / Jenson van Geel