top of page

Abonnementen

Mensen vinden het vaak niet prettig om vast te zitten aan een langlopend abonnement. Bij Body Movement kun je daarom kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. Zo hebben wij maandkaarten, abonnementen vanaf 8 weken, maar ook 52- of 78-weken abonnementen. Er is überhaupt een minimale periode nodig om zichtbare resultaten te kunnen bereiken. Een langere abonnementsperiode geeft creëert daarom wel meer commitment tussen jezelf en het gewenste resultaat. In dat kader zijn bij Body Movement daarom alle abonnementen op basis van onbeperkt sporten. Je kunt dus zo vaak komen sporten als je wilt! -m.u.v. jeugd-abonnementen-. En natuurlijk altijd een gratis kopje koffie, thee of warme choco!

Abonnementen: Tekst

Om een korte indruk van onze tarieven te geven, staan hieronder alvast een aantal -vanaf- richtprijzen

Vanaf €27,99

-Bikkel t/m 17 jaar (1x per week)

Vanaf € 34,99

-Sportieve student (onbeperkt reguliere fitness en groepslessen)

Vanaf € 43,99

-Pittige sporter (onbeperkt reguliere fitness en groepslessen)

Vanaf € 59,99

-Milon Cirkel Premium (onbeperkt, inclusief reguliere fitness en groepslessen

Vanaf € 66,99

-Fit voor 2

Vanaf € 101,99

-Gezinspas (idem, 4 personen op hetzelfde huisadres)

Vanaf €102,99

-Milon Cirkel Premium voor 2 (idem)

Abonnementen: Lijst
DSC01307_edited.jpg

Je kunt bij Body Movement 365 dagen per jaar te sporten!  Vanaf 6.00 uur kan je dan terecht doordeweeks en in het weekend. Doordeweeks tot 22.00 uur (m.u.v. vrijdag 21.00 uur) en tot 18.00 uur in het weekend.  Vraag aan een van de collega's van Body Movement hoe dit in zijn werk gaat! Klik voor alle openingstijden van dit jaar op bovenstaande knop in de header 'Openingstijden'.


Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en faciliteiten en vragen daarvoor een faire prijs. Onze prijs- / kwaliteitsverhouding is optimaal en wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in ons sportcentrum en je  eigen oordeel te vellen. 


Benieuwd naar ons? Klik op onderstaande knop, maak je keuze en dan zien we elkaar binnenkort en vertellen we je alles!

Abonnementen: Afbeelding
bottom of page