top of page
DSC00464.jpg

Personal Training

Samen maken we het verschil

Resultaat is het gevolg van actie. 70% van de mensen die starten met goede voornemens om krachtiger, vitaler en fitter te worden stoppen na 1 maand. Doorzettingsvermogen, wilskracht en discipline is vaak wat ontbreekt. Weten dat je gezonder moet gaan leven en meer moet sporten is één ding. Dit daadwerkelijk doen en resultaat zien, maakt het verschil met de mensen die 100x iets opnieuw blijven proberen en middelmatig presteren.

Personal Training is voor de mensen die bereid zijn een radicale stap te zetten in hun gezondheid, vitaliteit en persoonlijke leven. We laten zien dat er veel meer mogelijk is en stellen je in staat om dit op een snelle en effectieve manier te behalen.


Bij Body Movement train je altijd privé met een van onze Personal Trainers. Samen verken je de grenzen en wordt de uitdaging opgezocht. Fysiek, maar ook qua innerlijke houding. De bereidheid, commitment en mindset bepalen het resultaat. Veel mensen zien een drempel om naar de sportschool te gaan. Excuses om te verzuimen zijn vaak snel gemaakt. Geen probleem; wij helpen je! 

PT-pakketten

Een losse  Personal Training-sessie

Nu voor €50,-


Een pakket van 5  Personal Training-sessies

Nu voor €200,-

(incl. 6 weken onbeperkt sporten)

Een pakket van 12  Personal Training-sessiese

Nu voor €400,-

(incl. 13 weken onbeperkt sporten)

Liever samen? 25% korting p/p

Waarom trainen met een Personal Trainer?

  • Met jouw personal trainer bij Body Movement bespreek je waar je jouw commitment op wilt zetten en welke doelen met bijbehorende resultaten je wilt behalen.

  • Het gaat verder dan de training zelf, ook wordt er gewerkt aan jouw mindset en juiste leefstijl, om zo tot transformatie over te kunnen gaan.

  • Jouw personal trainer ondersteunt jou 100% bij het behalen van jouw doelen.

  • Tijdens je training behoudt je 100% focus op jezelf en wordt de tijd maximaal benut om jouw gewenste resultaten te verwezenlijken.

  • Je leert hoe je bepaalde oefeningen het beste kunt uitvoeren om blessures te voorkomen. Heb je al blessures? Dan helpt jouw trainer je met de juiste oefeningen verder.

  • Je krijgt net dat extra zetje en je wordt gemotiveerd om het onderste uit de kan te halen. Iets wat vaak zonder hulp van een trainer niet lukt.

bottom of page