top of page

Groepslessen

De les die je zoekt!

spinning Class
Gezonde Senior Man
Modern Dance Class

Spinning

Bij spinning wordt onder inspirerende leiding 45 minuten klassikaal gefietst. Met het interval programma kunt u indoor fietsen, gezamenlijk maar op uw eigen niveau. Op onze spinningfietsen van het topmerk TechnoGym heeft u het gevoel dat u door de bergen fietst, maar dan gewoon lekker binnen.

Dinsdag - 19:00 uur
Donderdag - 19: 30 uur

Senioren-fit

Senioren-fit is een gecombineerde groepsles van oefeningen in de zaal en fitness, speciaal voor de oudere jongeren onder ons. Een veilige en verantwoorde groepsles onder deskundige leiding. Sport en gezelligheid gaan in deze lessen altijd hand in hand.

Maandag - 09:00 uur

Dinsdag - 10:00 uur

Donderdag - 10:00 uur

Shake

Dynamische manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven en calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-rug en schouderspieren. Shake doe je met een buis gevuld met grit dan te van de ene kant naar de andere kant beweegt.

Donderdag 18:45 uur

Pilates instructeur
Atletisch meisje
Zumba Dance Class

Pilates

Pilates is een combinatie van spierverstevigende oefeningen voor boven- en onderlichaam. De ideale training voor iedereen die een strakker en steviger lichaam wil. Het is een volledige work out, toegankelijk voor alle leeftijden.

Dinsdag - 09:00 uur

Dinsdag - 20:00 uur

BBB

Het accent van deze les ligt op de 3 B’s, namelijk de buik, billen en benen. Het eerste aerobic gedeelte is goed voor de conditie en de verbranding. Het 2e deel van de les wordt er gewerkt aan het versterken van de Been, Bil en Buikspieren. Dit resulteert in een strakker lichaam.

Vrijdag - 09:00 uur

Zumba

Zumba is simpelweg swingen op Latijns-Amerikaanse muziek. Diverse  dansstijlen als Salsa, Samba, Merenque, Calypso komen aan bod en doen de heupen swingen. Een ontzettend leuke les voor iedereen die echt houdt van dansen.

Maandag - 19:00 uur

Woensdag  - 19:00 uur

dans-algemeen12-1024x683.jpg
Train met Fit Ball
DSC01393.jpg

Streetdance jeugd

Streetdance voor kinderen van 8 t/m 14 jaar! Hippe, opzwepende muziek en vette moves. Ontzettend leuk en uitdagend. Probeer maar eens om stil te blijven zitten.

Dinsdag - 18:00 uur

Body Fit

BodyFit is een gemakkelijk te volgen groepsles, waarin diverse lesvormen worden gecombineerd tot een prettig en goed te volgen geheel. Een erg goede work out als je wilt werken aan romp- en houdingsspieren, alsmede aan je conditie.

Woensdag - 09:15 uur

Buikspier kwartier

Het buikspierkwartier is een schema van 15 minuten waarin je jouw buikspieren traint. Er komen hierbij verschillende oefeningen aan bod die perfect zijn voor het trainen van je buikspieren.

Maandag - 19:15 uur

Dinsdag - 19:15 uur

Woensdag - 10:15 uur

Donderdag - 10:00 uur

Donderdag - 19:15 uur

Vrijdag  - 10:15 uur

DSC01145.jpg
Intensieve training
CrossFit Jumps

Jeugd fitness

Voor jongeren is fitness een ideale sport, het zorgt o.a. voor minder overgewicht, sterkere botten en meer zelfvertrouwen. Aangezien het lichaam op jonge leeftijd volop in ontwikkeling is, is het juist uitvoeren van verschillende oefeningen extra belangrijk voor een veilig en verantwoorde training.

Woensdag - 16:00 uur

HIIT

HIIT training is een korte pittige en effectieve les waar je kracht en cardiovasculaire training combineert om het maximale resultaat te behalen. Springen, burpees, squats, noem het maar op. Voor de echte durfals!

Woensdag - 19:00 uur

Donderdag - 09:00 uur

Cross training

Cross training is een vorm van intervaltraining met hoge intensiteit, het is een kracht- en conditietraining die bestaat uit functionele bewegingen die op een hoog intensiteitsniveau worden uitgevoerd.

Maandag - 19:30 uur

bottom of page