top of page

Milon cirkel premium

De Milon Cirkel is bedacht door een Duitse fysiotherapeut en sportwetenschapper. De cirkel bestaat uit 12 hypermoderne fitnesstoestellen voor het effectief verbeteren van kracht en conditie. In een vaste volgorde voer je de oefeningen in het circuit uit op 8 toestellen. Het circuit wordt centraal gestuurd, iedereen draait daardoor tegelijk door. Voordeel hiervan is dat je bij de start zo in kunt ritsen, waardoor je nooit hoeft te wachten.

DSC07516.jpg

Doel / resultaat

  • Algehele fitheid

  • Toename spieren en afname vet

  • Gezond gewicht / afslanken

  • Voorkomen en verhelpen van klachten aan uw: rug, nek, schouders en heupen

  • Verbeteren (pre)diabetes type 2

  • Verbeteren mobiliteit / flexibiliteit

  • Minder ziekte

  • Langer volledig zelfstandig kunnen blijven functioneren

  • Gezondere werknemers die langer vitaal blijven op hun werk

Meer resultaat in minder tijd

Met slechts 2 rondes op dit circuit ben je in 35 minuten klaar met de hele training.

Met één training per vijf dagen zal je spiermassa al toenemen! Dit is ideaal voor mensen die snel resultaat willen zien en weinig tijd hebben. Voor een optimale spieropbouw en vetverbranding is het wel van belang dat je tweemaal in de 10 dagen komt.
Het programma is uit verschillende fases opgebouwd, waardoor je steeds uitgedaagd blijft worden.
Een fase bestaat uit ongeveer 20 trainingen. Daarna ga je naar een volgende fase en worden de apparaten anders ingesteld.
Een ander belangrijk verschil met de bestaande fitnesstoestellen is dat je de apparaten zo kunt instellen, dat het mogelijk is de spieren excentrisch te trainen. Dat wil zeggen dat de teruggaande beweging zwaarder kan worden ingesteld dan de heengaande beweging. Door de verhoogde weerstand in de excentrische trainingsfase is iedere beweging tot wel 30% effectiever dan traditionele fitness. Dat maakt dat je nog intensiever en doelgerichter je spierkracht en spierconditie traint en hierdoor fitter wordt.

DSC07452.jpg

Fit & Slank in slechts 35 minuten...

DSC07414.jpg

Sneller afvallen

Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Traditioneel sporten verhoogt het verbruik voornamelijk tijdens het sporten. Reeds één uur na de belasting is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. Je zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen! 

De Milon Cirkel dwingt je lichaam zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding! Meer spieropbouw, sneller een beter figuur!

Preventie & herstel rugklachten

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden binnen enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat!

Image by Sven Mieke
bottom of page