top of page

Kijk eens binnen

IMG_2996_edited.jpg

Body Movement

Body Movement heeft een totale oppervlakte van 2000m2 met een sfeervolle en gezellige horeca, een Milon Corner, eigen testruimte, 800m2 fitness vol met de nieuwste apparatuur van LIfe Fitness, Technogym en GYM80. Cardio-apparatuur met TV, virtuele wandelingen door wereldsteden en zelfs Internet.


Een enorme groepsleszaal, genaamd de 'X-ZONE' -met een veelheid aan groepslessen-, een squashbaan,  een uitdagende GYM en een aparte losse gewichten-ruimte, zonnebanken en onze klanten kunnen gratis gebruik maken van onze schitterende kleedruimtes met douches en sauna, gebruik van poolbiljart en WIFI.


De visie van Body Movement is simpel; de klant centraal stellen. Dit begint direct al met de scherpe tarieven en krijgt een vervolg via  uitmuntende groepslessen en de -gediplomeerde- instructors die zorgen voor de begeleiding in de fitness. We brengen samen de doelstellingen in kaart om deze optimaal te kunnen sturen en stimuleren. Want natuurlijk is sporten leuk en gezond, maar het moet uiteraard wel leiden tot het gewenste resultaat! Ons streven is dan ook om je sportieve wensen te koppelen aan onze mogelijkheden.


Natuurlijk beschikken wij ook over gediplomeerde  Personal Trainers, Gewichtsconsulenten en nog veel meer. Waar wacht je nog op?

bottom of page