top of page
IMG_2986.JPG

BenFit

Een nieuw leven? Begin vandaag!

Smakelijk eten en toch afvallen! Klinkt te mooi om waar te zijn, maar is nu simpel bereikbaar! Je krijgt van je eigen coach een persoonlijk afgestemd dagmenu in de BenFit-voedingsapp. Dagelijks staan er maaltijden voor je klaar gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt. In de app staan 1200+ recepten, dus er is genoeg keuze en variatie mogelijk!

Afvallen en lekker in je vel zitten heeft niet alleen te maken met de juiste voeding, maar ook met voldoende bewegen en regelmatig ontspannen. Ook je mindset, oftewel jouw gedachtenpatronen, zijn van invloed op een gezond en gelukkig leven. Natuurlijk helpt sporten daarbij en ook daar kunnen wij je uitstekend van dienst zijn! 

Kortom; Kickstart jezelf om in 12 weken slanker, gezonder, maar ook gelukkiger te worden, zonder hiervoor een streng dieet te volgen. Zo creëer jij een nieuwe balans en voel jij jezelf beter dan ooit!

bottom of page