top of page

50% korting, 100% resultaat!

Sta je op het punt de eerste stap te zetten naar een actiever leven? Zoek niet verder! Bij Body Movement wacht een wereld van plezier en gezondheid op je. Maak kennis met onze ultramoderne faciliteiten, ervaren trainers en gevarieerde groepslessen die speciaal ontworpen zijn voor iedereen!

Registratie is afgesloten
Andere acties bekijken
50% korting, 100% resultaat!
50% korting, 100% resultaat!

Tijd en locatie

23 jan 2024, 09:00 – 28 jan 2024, 23:59

Tegelen, Hulsterweg 80, 5931 JH Tegelen, Nederland

Over het evenement

Ben je op zoek naar een plek waar je met plezier kunt werken aan een gezondere levensstijl? Zoek niet verder! Body Movement, jouw toegangspoort tot een actiever en energieker leven, verwelkomt je met open armen.

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de eerste stap te zetten naar een regelmatige sportroutine. Daarom willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Als een warm welkom bieden we nieuwe leden nu een exclusieve kans aan: 50% korting op de eerste twee periodes van onbeperkt sporten!

Wat maakt Body Movement anders? Bij ons gaat het niet alleen om fysieke activiteit, maar ook om plezier, gemeenschap en persoonlijke groei. Onze ultramoderne faciliteiten, ervaren trainers en gevarieerde groepslessen staan klaar om je te begeleiden op jouw fitnessreis, ongeacht je niveau of doel.

Dit is het perfecte moment om te investeren in jezelf en te profiteren van deze unieke aanbieding. Een gezonder, fitter en gelukkiger jij wacht op ontdekking bij Body Movement.

Deze kans is tijdelijk, dus aarzel niet en grijp nu je kans. Kom langs, ontdek onze faciliteiten, ontmoet ons team en begin aan de reis naar een betere versie van jezelf. Maak vandaag nog gebruik van de 50% korting op de eerste twee periodes en maak van sporten een gewoonte waar je van zult genieten.

Claim jouw korting en ontdek de kracht van beweging bij ons. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Voorwaarden

  • Inschrijven kan t/m 28 januari 2024
  • De eerste 2 periodes krijg je 50% korting. Daarna geldt het reguliere tarief.
  • Toch niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je de aanmelding voor de overige periodes kosteloos annuleren middels een afmeldingsformulier in die 1e 2   periodes
  • Je kunt onbeperkt gebruik maken van de reguliere fitness, groepslessen en squash
  • Je kunt 365 dagen per jaar terecht bij Body Movement
  • Kosteloze persoonlijke trainingsschema's voor de Milon Cirkel en reguliere fitness
  • Wees er snel bij. Bij het bereiken van het maximum aantal aanmeldingen stopt  de actie direct. Let op; Je mag de afgelopen 3 maanden geen lid van Body Movement zijn geweest
  • Wijzigingen te allen tijde voorbehouden

Deel deze actie

bottom of page